Team Matson

VÅRA EGNA TALANGER

TALENT 2017-08-10T20:26:50+00:00

Malin Matson

KREATIV IDÉSPRUTA OCH ÄLSKAD PROJEKTLEDARE SOM FIXAR ALLT

När Malin får ett uppdrag på sitt bord då händer det saker. Idéer, kontakter, praktiska göromål och allt runtomkring faller helt plötsligt på plats och resultatet blir helt enkelt lysande. Med sin bakgrund som entertainer och sångerska har hon grepp om underhållningsbranschen och vet hur man syr ihop saker och ting så att det blir bra. Malin har drivit nöjesrestaurang och bar, jobbat med radio- och mediaproduktion och har haft ett mer än ett finger med i fler projekt än vad man orkar berätta om. Och som om inte det räcker så är hon barnboksförfattare också! Kort sagt, en kreativ klippa, glädjespridare och väldigt kunnig människa som vet hur man underhåller gäster.

Ray Matson

MULTIARTIST MED EN FÖRKÄRLEK ATT HYPNOTISERA FOLK

Ray´s kreativitet när det gäller att utveckla idéer och koncept leder alltid fram till strålande slutprodukter. Ray har stått på åtskilliga scener och jobbat som underhållare, konferencier, programledare och en hel rad med andra projekt som vanliga människor kallar för yrken. Ray har målsättningen att ha kul i livet och då blir det inte riktigt mainstream. Eftersom Ray och Malin varit ett par i över 25 år och dessutom jobbat tillsammans största delen av tiden så ser deras bakgrunder ganska lika ut. Den enda skillnaden är att Ray också är scenhypnotisör och mentalist. Var det något mer? Javisst ja, titta inte honom i ögonen för länge, det kan hända att han stjäl din pinkod.

Xandra E. Matson

TEXTER, FOTO, STYLE OCH EN HEJARE BÅDE PÅ OCH BAKOM SCENEN

Xandra har vuxit upp med ovanstående två föräldrar så det är inte så konstigt att det kreativa arvet gått vidare till henne. Trots sina unga år så känns det som att hon har hunnit med att göra fler saker än vad de som är dubbelt så gamla har gjort. Scenen var hennes redan som liten och hon är en fantastisk sångerska men intresset för allt annat har gjort att hon numera också kan det mesta om fransar, naglar, fotografering, annonsförsäljning, att vara scenmästare, backstageansvarig och allmänt fixande inför event och fester. Dessutom har hon sin debutroman på gång! Går du i bröllopstankar så är det Xandra du ska prata med. Tillsammans med hennes Creative Wedding Team får du hela paketet. Från styling till foto och världen bästa bröllopsfest.

Vi hjälper dig – oavsett vad det gäller

GENOM KREATIVA IDÉER, INNOVATION OCH HÄNGIVELSE

Kontakta oss