Motiverande och inspirerande föreläsare

Till din personaldag, kickoff och event.

Föreläsare 2017-08-28T20:01:50+00:00

Malin Matson

Njut av livet, det går inte i repris!

Livet är ett äventyr, det är du som bestämmer vad som ska hända!

Med passion för familjen!

 

hr

 

Malin har många års erfarenhet av att både vara anställd och vara chef. Hon är egen företagare, entreprenör, inspiratör och idéspruta ut i fingerspetsarna. Hon har varit hästuppfödare och hästtränare och tagit sig an hästar som ingen annan ville veta av.Hon är mamma och fru och som hon själv säger har det varit och är hennes största och viktigaste uppgift någonsin och som har genomsyrat hela hennes liv på ett mycket positivt sätt. Hon har kämpat i både med och motgång , kastat rädslan för det okända och kastat sig in i ändligt många olika projekt genom åren.

Ibland kan vi alla behöva en knuff åt rätt håll och efter den här föreläsningen kommer du att våga lite mer. En föreläsning av en färgstark kvinna som sällan lämnar någon oberörd. Hon berättat utifrån ett roligt och annorlunda perspektiv hur det är att vågar vara osäker på vad som landar på kontot varje månad.

Malin föreläser även om rädslan som begränsar våra liv. Hur vi hela tiden hittar ursäkter för att slippa kliva ur trygghetszonen.
Om att aldrig spara en dröm till sedan. För vem vet vem som lever sedan?

Ray Matson

Hjärna – Vad döljer du för mig!

 

hr

 

En stor del av Rays liv har varit att påverka människor på ett eller annat sätt. Påverka till kunskap, framgång, utveckling och förverkligande. Han lever ett sitt eget motto då han är en mångsysslare utan dess like. I Rays värld finns det inga omöjligheter bara möjligheter och utmaningar.

Han har sedan starten på Sveriges Radio för sisådär allt för många år sedan gjort allt från TV till kommersiell radio, underhållning, startat framgångsrika tidningar och drivit stor hästuppfödning med tillhörande hästutbildningar. I hela sitt liv har han hävdat att det inte är några som helst problem att förändras även om man är vuxen. I dagens tuffa värld så ställs det både stora krav och stora förväntningar på oss alla och gäller det att se vilka möjligheter vi har för att våga lyckas.

Hjärna – vad döljer du för mig är en föreläsning om hur du kan ta kontroll och våga göra saker som ligger utanför din komfortzon. Ray är en man som alltid gått sin egna väg. Han har aldrig följt några regler om hur livet måste vara, inga raka linjer utan snarare zick zack. Det som genomsyrar hans sätt att berätta sin historia är en otrolig förmåga att fängsla sin lyssnare med sin röst och hans sätt att förbluffa mitt framför ögonen. Ray utnyttjar din nyfikenhet och din entusiasm och trollar fram inspirationskänslor som inte lämnar någon obeörd .

Att leva för att förverkliga sina drömmar och att alltid ha roligt på vägen är det som går som en röd tråd genom hela Rays liv. Han förmedlar känslan av allt verkar så enkelt och okomplicerat. Det är oftast någon in din närhet som står i vägen för dina drömmar. Han menar att du ska ta tillfället i akt när det ges, sätta upp mål och ge dig själv utmaningar men inte vara rädd för att ändra planen på vägen mot målet.

Tänk dig att stå på en vippbräda hela livet, det är svajigt men ack så spännade och utmanande. Varför måste livet vara så inrutat och varför vågar vi inte kasta loss och vilket ankare är det som håller oss kvar.