Det här gör vi

MED KREATIVITET OCH GLÄDJE

SERVICE 2017-08-28T19:24:02+00:00

Eventkoordinator

Vi tar hand om ditt event och ser till att det genomförs på absolut bästa sätt, från start till mål! Om du vill luta dig tillbaka och njuta av tillvaron så tar vi hand om helheten. Vill du hellre vara delaktig i smått eller stort så tar vi tag i de delar som du behöver hjälp med. Både Ray och Malin är dessutom populära föreläsare som motiverar och inspirerar.

Festfixare

Party är definitivt vår grej, vi missar sällan en bra fest. Oftast beror det på att vi är med och arrangerar. Ska vi vara på Stureplan eller i Tävelsås Bygdegård, det spelar ingen roll. Vi ser till att gästerna har det bra och att underhållningen, maten, drycken och personalen är den rätta.

Bröllopskoordinator

I vårt team finns hår-, smink – och makeupstylist, frans- och nagelstylist, bröllopsfotograf, Toastmaster, DJ, magiker, komiker osv. Vi har till och med en egen tårtbagerska! Att arrangera ett bröllop är en stor grej men sitt lugnt, vi tar hand om allt eller de delar som du behöver hjälp med.

Artistbokning

Vi har en fantastisk telefonbok, så pass innehållsrik så att skvallertidningarna skulle vilja komma åt den! Bland våra vänner finns allt från världs- och rikskända artister och underhållare till lokala mysiga trubadurer. Så frågan är, vilket namn vill du boka?

Produktlanseringar

Rätt miljö, rätt inramning och en glad skara människor gör susen. Har du en produkt som ska lanseras så har vi idéerna till hur. Kanske en bok, en film, en klocka, en bil, en båt… ingenting är för stort eller för litet. Vi jobbar också gärna med mässor och om du vill så tar vi hand om allt från monterbygge till personal. Inga problem!

Konceptutveckling

Om det finns något som kan utvecklas så har vi alltid haft svårt att hålla fingrarna i styr. Så till slut har nyfikenheten och viljan att förbättra fått samlas under det här taket. Har du en idé, en tjänst eller en produkt som kan behöva boostas, vi finns här! Vill du få oss att tända på alla cylindrar direkt? Då kommer du med en restaurang eller ett nöjesställe!

Vad kan vi hjälpa dig med?

KONTAKTA OSS

V.I.P. Service & Lifestyle

Ibland så behövs det lilla extra, vi vet och vi älskar det! Limousine, privatplan, specialinredd buss, hotellsvit, biljetter, meet and greet osv. Vi har nära kontakt med de bästa inom Concierge-service och kan sätta guldkant på din tillvaro.

0
Genomförda event
0
Nöjda och vackra klienter
0
Förfrågningar denna månaden

Såhär jobbar vi!

Alla projekt har sitt eget liv och kräver sin egen uppmärksamhet. Vi är med dig hela vägen, eller delar av den – du väljer. Vill du att vi ska ta tag i helheten så kan arbetet se ut som nedan. Vill du ha hjälp med delar, ja, då ser det lite annorlunda ut men här kan du i alla fall få en hum om hur vi jobbar.

Förberedelse

Lite prepp innan vi sätter spaden i backen. Vi ses på lämplig plats, pratar över Skype, telefon eller epost.

Förslag

Här kommer vår idé och plan för det som ska göras.

Planering

Kul att få jobba med dig! Vi bokar upp och ordnar allt som vi kommit överens om.

Genomförande

Personal, artister, teknik, catering, media, marknadsföring och klapp på axel tills allt är klart och alla är nöjda.

Vi hjälper dig – oavsett vad det gäller!

GENOM KREATIVA IDÉER, INNOVATION OCH HÄNGIVELSE

KONTAKTA OSS